top of page

Een origineel badkamermeubel met IKEA hack

Bijgewerkt op: 1 mrt. 2022

Ik heb een hele tijd gezocht naar een mooi badkamer meubel. Ik heb uren google afgestruind, sanitair winkels bezocht en tweedehands opties bekeken. Ik kwam er niet uit, want het liefst wilde ik een mooi design meubel, maar dat is paste niet in het budget. Ik wilde graag iets bijzonders en iets dat goed aansluit bij de stijl van het huis.

We hadden inmiddels een hele mooie bamboe keuken, dus mij leek het mooi om dat materiaal door te trekken in de rest van het huis. We hebben de badkamer kastjes van IKEA aangeschaft en hierop een grote plaat van bamboe laten maken. Zo konden we ook een beetje bezuinigen, want badkamer meubels zijn ook best prijzig.


Wat fijn is aan dit badkamermeubel is dat het bestaat uit drie kastjes, hierdoor ontstaat er extra plek op het blad voor bijvoorbeeld make-up spulletjes. Het hebben van zes lades is ook echt een luxe!


De spoelbakken zijn ook van IKEA, de kranen zijn vervangen door een mat zwarte variant.


891 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page