top of page

Ik zal me even voorstellen!

Bijgewerkt op: 11 apr. 2022


Ik ben Ezra en ik deel graag mijn interieur inspiratie en tips met jullie! Ik heb een creatieve achtergrond, maak graag mooie foto's van ons recent verbouwde huis en praat je bij over verbouwen, interieur, vintage en kleuren. Ik geef tips over hoe je verschillende stijlen kan combineren. In ons huis zie je ook een mix van stijlen.


Ik ben moeder van drie schatjes van kinderen en werk in het gezellige @saskiashuiskamer in Amsterdam. Dus naast interieur liefhebber ben ik ook een kook-eet fan. Je kan me ook volgen op @casabruin_interieur! 🤎


In de tijd dat ik studeerde verzamelde ik van allerlei vintage meubels. Wanneer het grof vuil buiten stond was het geen straf om even een rondje te maken. Van kroonluchters tot ladekastjes en koffie tafeltjes heb ik er gevonden. Mijn kamer stylde ik met deze items en ook met behang en zelfgemaakte gordijnen.


Toch heb ik een echte zoektocht gehad wat betreft studie en werk. Ik heb de opleiding docent beeldende vorming gedaan, de rietveld academie en daarna nog museologie. Dus die creativiteit zit er wel in! In de richting keramiek ben ik afgestudeerd en nog altijd heb ik een zwak voor vazen, servies en eigenlijk alles wat van klei is.

Last but not least.


Ik heb ontdekt dat interieur echt mijn passie is en dan vooral het combineren van natuurlijke materialen in huis en het passend maken van vintage items.


Volg me op Instagram voor meer tips en inspiratie op interieur gebied!57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page